:)

:)

lauantai 27. helmikuuta 2016

Tämäkin vielä...

Jep jep, kaikki kun ei mene niinkun stömssöössä...Torstai iltana tulin reenailemasta Tellervon kanssa ja järkytys oli suuri kun huomasin pentulaatikossa pari kunnon kokosta verilänttiä tuoretta verta. Ensimmäisenä tietysti tutkailemaan elikot että kenestä veri on lähtösin ja Tildan peräpäästähän se oli. Ei kun soittamaan päivystävälle eläinlääkärille jonka mielestä kyse ei ollut mistään akuutista koska koiran olo ja vointi oli muuten normaali (söi, joi ja riehui normaalisti), luultavassti jonkinsortin tulehus muhi kohdussa ja siitä sitten veripurskahdus oli kotoisin. Aamulla soittelin sitten omalle eläinlääkärille joka onneksi raivasi tilaa kalenteriin ja otti meidät vastaan. Pika serppi näytti 12:sta eli hiukan oli tulehdusarvot koholla mutta ei mitenkään isosti mikä olisi viitannut kohtutulehdukseen. Ultrassa ei näkynyt mitään märkäkohtuun viittaavaa mutta aloitettiin antibioottikuuri koska vuotoa kerta oli, niin jonkinlainen tulehdus ilmeisesti kuitenkin on päällä. No niin, Tilda sitten lääkkeiden kanssa huomenna lähtee kotiakohti ja toivottavasti niillä sitten homma selviää eikä tästä retkestä koidu enää muuta harmia tyttöselle... *koputtaa puuta*

Mutta sitten Onni-pojan kuulumisiin. Kiirettä on pitänyt pienellä koiralla kun vieraita käypi kylillä. Urhea pikku soturi tutustui miun veljen jättimäiseen hoffi-urokseen kun kävivät kylässä. Pikkasen taisi Kosmon tapaaminen jänskättää mutta Kosmo oli tosi hienosti pentusen kanssa ja akkalauma kyllä vahti tarkkana vieressä ettei mitään äkkilikkeitten ajatuksiakaan tule isolle pojalle mieleen. Hauska miten koko lauma otti tutustumisen vahtimisen asiakseen. :) Ja tänään kävi Voitto-poika (Saimin pentunen) kylässä. Voitto olisi kovasti halunnut leikkiä (ihan kenen kanssa vaan) mutta nää natkut akat pisti nuoren kollin paikalleen kerta sanomisella ja Onni häntä tötteröllä säestää vieressä. :D Että sitten meni tämä(kin) vierailu sivistyneen käyttäytymisen opiskeluun, tai sitten Tildan ja Tellen leikkimisen vierestä kattomiseen... Kyllähän hyö saa leikkiä mutta MITÄTTÖMYYDET ei täällä ala riehumaan! Kovasti oli näitten molenpien vierailujen kuvaamisen yritystä mutta ensimmäinen tapaus oli niin vahvasti valvottu tilaisuus että aina joku akkeli änki kameran eteen sensuroimaan ja toinen tapaus oli sen verran vauhdikasta menoa ettei kamera (ja kuvaaja) ehtinyt perässä... (Sain kyllä Voiton komennettua yksin paikalleen että kotisivuille saa tuoreet kuvat).

 Jeps. Kuudes viikko tuli täyteen Onnin elämästä viime yönä ja painokäyrä huitelee taas uusissa sadoissa. :) Painoa tänä aamuna 2188g, eli potra poika edelleen... :D Tänään otettiin taas vaihteeksi pönötyskuvat ja sain kun sainkin ilman apukäsiä kuvattua! Taikasana: pitkäänulkonajaruokapäälle, sillä saatiin Onni sen verran tainnoksiin että kesti aikas hyvin paikallaan. Meinasi vaan nukahtaa seisaalleen... ;) Tässä tuotoksia:

Pientä kuvankäsittelyä=taustan himmennys :)


Kyllä nuo punaset rahit aina vaan tekee hyvän taustan noille koiruleille. :) Mitä mie sitten teen kun ne alkaa olla aikansa eläneet?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti