:)

:)

Amorosan tapailu 2012

Amorosan tapaaminen 22.7.2012

 Sää suosi tämän vuoden tapaamista ja välillä oli hyvä ettei kuuma auringossa. Osallistujien määrässä tehtiin ennätykset vaikka joka pentueesta ei edustusta päässytkään tulemaan ja paikalla oli monia "ensikertalaisiakin". Jatkettiin viimevuotiseen tapaan temppuiluilla joita meille tuli teettämään Suonion Sari. Kuvista tänä vuonna vastaa Laamasen Jenni.
  Temppuina tällä kertaa oli kepin halaaminen, jonka harjoittelu aloitettiin kepin ollessa maassa tai loivasti pystyssä. Toisilta onnistuin kepin halaaminen luonnostaan (selvästi urosten laji!) ja toisten piti harjoitella vähän enempi.

Manun tyylinäyte miten keppiä halataan
  Toisena temppuna oli sormien näyttäminen joko kuonolla tai tassulla tökäämällä tai lipasemalla.

Pate opettelee sormitemppua ja Risto toimii virallisena valvojana
 Jälleen mukana oli vierailevia tähtiä jotka touhusivat täysillä mukana Amorosalaisten porukassa:

Krista ja Regina

Heli ja Blanca-bortsu harjottelee keppitemppua, takana Bella

Tuomas ja Fico!n poika Enzo sormitemppua reenaamassa, takana Joonas Hildan kanssa
Oli oikein mukavan ja aurinkoinen päivä ja kaikki tuntuivat viihtyvän koiria ja omistajia myöten. Tässä vielä porukkakuva:

Ylärivi: Reino (A.Reino), Jossu (A.Josefiina), Risto (A.Risto), Bella (A.Pirkko), Omppu (A.Olivia), Inkki (A.Onerva), Pate (A.Paavo), Hermanni (A.Hermanni), Manu (A.Mauno)
Alarivi: Vili (A.Eri-Vili), Riku (A.Into), Aatu (A.Raine), Klaara (A.Klaara), Lilo (A.Lilja), Lempi (A.Ensi-Lempi), Hilda (Genitas Queen Of Whatehaven), Impi (A.Impi), Kylli (A.Kylli), Fico! (A.Ehkä-Elvis), Enzo (Nappulavaaran Tosi Kiitäjä), Helmi (A.Helmi),
Anika (Wallastowns Precious Girl)
Kiitokset jälleen kaikille paikalla olleille ja otetaan ensivuonna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti