:)

:)

Jasmi 2011

Pentupäiväkirja
Amorosan P-pentue: Happy Master`s Hugo Boss - Amorosan Jasmiina
   
       (Bossen kuva: Reetta Minkkinen)
 5.12.10 Nyt olisi viikko Jasmin laskettuun aikaan ja tyttönen on jo kovasti puuhaillut pentulaatikossa. Jasmin vauhti ei oo hiljentynyt ollenkaan ja kovin on hoikassa kunnossa vaikka syö kunnon hevosen annokset. Pentusia ultrassa näkyi vain 2 ja nyt jännityksellä ootellaan tuleeko sieltä useempaa. Pennut kyllä mylläävät reippaana masussa ja nyt onkin tilaa mylläillä. :)
 10.12.10 Pennut on jo siirtyeet takajalkojen väliin lähtövalmiiksi ja maito on noussut tisseihin. Toissayönä oli valmistelevia supistuksia. Nyt on jo 62. vuorokausi, joten ei enää kauaa tarvitsisi odotella.
 11.12.10 Aamulla kaheksan aikaan Jasmilta meni vesi ja alkoi rajut synnytyspoltot. Poltot kestivät lähes kaksi tuntia ennen kuin iso pentu tuli perätilassa näkyville. Pentu oli ilmeisesti niin iso että oli juuttunut synnytyskanavaan ja kuollut sinne. :( Poltot loppuivat pennut syntymiseen ja eläinlääkärissä saatiin varmennus ettei enempää pentuja olekaan tulossa. Tällä kertaa pennut jäi siis tulematta. Jasmi toipui kyllä menetyksestä huomattavasti paremmin kun kätilöt... Tulevaisuus näyttää uusitaanko yhdistelmä ja milloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti