:)

:)

Amorosan tapailu 2016

Tänä vuonna tapailu järjestettiin syyskuun puolella, lauantaina 10.9. Ensimmäistä kertaa luontoäiti näytti että ei se aurinko aina voi paistaa, mutta sentään alun pienen tihuttelun jälkeen poutaantui ja saatiin vietettyä taas kiva iltapäivä yhdessä. :)

 Nyt oli ohjelmassa joka vuotisen kuulumisten vaihdon sekä syömisen + kahvittelun lisäksi rallytokoon tutustumista ja se olikin oikein kiva laji kokeilla. Oli niin monta tyyliä kun oli koirakoitakin, uudet namipussit vyötärölle ja kokeilemaan! ;) Lajiin meitä tuli tutustuttaman Sari Sinkkonen (+ esimerkkikoira Keke) sekä Heli Huotilainen. Heillä oli suunniteltuna meille pieni rata jota sitten jokainen tyylillään meni.
Heli ja Sari


Ensin teoriassa kerrottiin miten homma toimii


Heli selostaa ja Sari & Keke näyttää mallia
Tarjan ja Reinon tyylinäyte


Telle näyttää että kahdella jalallakin voi seurata
Hienoa että paikalle tuli tuhruisesta säästä huolimatta 14 Amorosan koiraa+ muutama ekstra, kuten meijän "Luppakorvaisempi ja lyhytkarvaisempi sheltti"-Likka.

Ylhäältä alkaen: A. Varvara "Merli", A.Onerva "Inkki", A. Unelma "Nefi", A.Reino "Reino", A. Jasmiina "Jasmi", Anika, A. Mertsi "Vertti", A. Pirkko "Bella", A. Yksinäinen Susi "Onni", A. Sulo "Sulo", Likka, A. Lilja "Lilo", A. Kylli "Kylli", Kikka (Sanin tyttö), A. Tellervo "Telle", Hippu, A. Sylvi "Sani"


Ihana oli nähdä teitä kaikkia taas ja toivottavasti nähdään ensi vuonna uudelleen jälleen isolla porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti