:)

:)

Amorosan tapailu 2014

Vuoden 2014 kasvattitapailu järjestettiin haikeissa tunnelmissa 26.7.2014. Tuolloin sattui olemaan meidän äipän syntymäpäivä, joten juhlistettiin mansikkakakulla jo poissa olevaa Amorosan perustajaa..

Hurja helleaalto sattui juuri samaan aikaan ja osa ilmottautuneista tulijoista joutuikin perumaan tulonsa juuri helteen takia, mutta onneksi saatiin taas reilu ja iloinen porukka kasaan. Viriteltiin pari näyttelytelttaa pihamaalle antamaan lisävarjoa niin koirille kuin omistajillekin ja tytöt lahjoittivat jo paremmat ajat nähneen uima-altaansa koirien käyttöön. Tänä vuonna ohjelmassa oli pitkästä aikaa match show jota toumaroimaan saatiin Lappeenrannasta Hynnisen Maija, joka kasvattelee myöskin shelttejä nimellä Toffytail. Kiitoksia vielä kovasti Maijalle että tulit tuomaroimaan meidän remusakkia! :) Tuomarilla olikin tekeminen mätsärin tuomaroinnissa kun esiintyvien parin koiran lisäksi kehässä pyöri herkkujen toivossa aina mutama ylimääräinen karvakaveri... :) Ja kiitoksia jälleen Outille, joka tuli kameroineen ikuistamaan tämän vuoden tapailua. Eli kaikki kuvat ryhmäkuvia lukunottamatta on Outi Harjun käsialaa, ryhmäkuvista vastaa Maria Penttinen.
Tässä vielä kuvien kera mätsärin palkitut:

Siniset: 1. Inkki, 2. Nelly 3. Nefi, 4. Telle
Punaset: (ehkäpä) 1. Dave, 2. Enzo, 3. Casper, 4. Bella
Äijien äijä: Jesper, Leidien leidi: Hilda, Iloisin häntä: Vertti, Kaunein pää: Urho


 Tässä vielä perinteinen porukkakuva. Kuvasta puuttuu Bella (A.Pirkko) kun ehtivät jo lähteä ennen kuvan ottamista.


 Ylärivissä: Nefi (A.Unelma), Vertti (A.Mertsi), Manu (A.Mauno), Inkki (A.Onerva)
Alarivissä: Viiru (A.Juliaana), Urho (A.Urho), Vili (A.Eri-Vili), Fico! (A.Ehkä-Elvis), Nelly (A.Nelly), Kylli (A.Kylli), Dave (A.Rauli), Casper (A.Luukas), Hilda (Genitas Queen Of Whatehaven), Lempi (A.Ensi-Lempi), Impi (A.Impi), Jasmi (A.Jasmina), Telle (A.Tellervo), Reino (A.Reino), Donna (A.Odella)

Näiden lisäksi paikalla oli vielä muutama "vierailija" eli Marian ja Joonaksen mukana oli Jesper, Elmo ja Quru-sheltit ja tuomaksella oli mukana Fico!n poika Enzo sekä Bruno-bortsu.

Kiitoksia vielä kaikille paikalle päässeille ja otetaan ensi vuonna uusiksi!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti