:)

:)

maanantai 8. helmikuuta 2016

Maailma avartuu...

Eilen availtiin pentulaatukon etuseinä ja heppunen juoksentelikin heti saparo heiluen pitkin pentuhuonetta.Keinuun tutustumassa

 Samalla sosiaalinen elämäkin laajenee kun etuseinän avaaminen on merkkinä muille koirille että on valmista tutustumiselle. :) Tilda ei vaan meinannut sisäistää tätä käytäntöä kun mummot innokkaina tulivat tutustumaan heppuseen, vaan äipälle meinasi iskeä hätä käteen pojan seurustellessa muitten kanssa. Onneksi Tildakin rauhottu kun huomasi että se on kuitenkin ihan ok ja mummot osaa hienosti pojan kanssa olla. Lempi-mummo etenkin on loistava leikittäjä pojalle ja ottaakin aina tilaisuudesta vaarin kun Tilda ja nuoremmat on pihalla. :)


Eilen poitsu oli sitä mieltä että hänellä on maitobaarin vakiasiakkuus eikä tarvii yhtään mitään lihakököjä suuhunsa. Mutta tänä aamuna oli toinen ääni kellossa kun Tilda on nähtävästi sitä mieltä että naskaleitten kanssa ei ookkaan enää niin tervetullut maitobaarille... Tildan syöttelyt alkaa harvenemaan kummasti sitä mukaa kun pojalle hampaat kasvaa... Elikkäs jauheliha onkin oikeestaan aika hyvää ja sen voi nautiskella sormista ihan hyvällä ruokahalulla. :)

 Tänään maailma avartui jo pentuhuoneen ulkopuolellekin kun kävästiin pikkasen pihalla. Ei sielläkään ihmeemmin jänskättänyt, poitsu alkoi kipittämään muitten koirien perässä, mutta sitten vilu iski ja lähettiin sisään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti