:)

:)

Amorosan tapailu 2011

Amorosan tapaaminen 24.9.2011

 Tämän vuoden kasvattitapaamista vietettinkin hieman koleassa syyssäässä. Onneksi vettä ei kuitenkaan sadellut kun pientä tihkua heti alkutapaamisesta. Kivasti oli taas koiria ihmisineen päässyt paikalle ja joka pentueesta olikin edustusta, toivottavasti vielä useampana vuonna myös Aada, joka on ainoana A-pentueesta vielä elossa, pääsee paikalle. Tänä vuonna luottokuvaajamme Outi ei päässyt paikalle, mutta kuvista vastaa Penttisen Maria. Kaikki kuvat löytyvät täältä. :) Tämän kerran ohjelmistossa olikin temppukoulu, jota tuli pitämään Laakson Mervi. Mervillä oli oma mittelinarttunsa Riina mukana ja hyö näytti mallia erilaisista tempuista joita sitten opeteltiin.
  
             Mervi neuvomassa laatikkotemppua
 Ensimmäinen temppu oli saada koira tulemaan seisomaan jalkojen väliin, laittamaan tassut ohjaajan jalkojen päälle ja kävelemään silleen eteenpäin.
  
           Hertan koko tuo omat haasteensa temppuun
  
              edessä Bella ja taustalla Nelly
 Toinen temppu oli saada koira pujottelemaan ohjaajan jalkojen välistä tämän kävellessä.
  
          Etualalla Hilda, taustalla Impi
 Kolmas temppu oli saada koira kävelemään takatassuilla. Tämä on hyvä temppu käyttää käytännössä esim. agilityn lämmittelyssä, saa hyvin takajalan lihakset lämpimäksi.
 
          Elmo näyttää mallia
 Sitten oli vielä eri variaatioita laatikon päällä/sisällä seisomisesta/istumisesta.
 
         Niilo istuu hienosti laatikossa
 
            Jossu ja Tarja
  
           Aada näyttää että kyllä se vanhakin koira oppii :)
 Jälleen oli muutama vieraileva tähti mukana tapailussa: Penttisen porukalla oli mukana tutun Elmon lisäksi nuori herra Quru, sekä Piia tuli kahen tanskandogin Hertan ja pentunsa Taimin kanssa tapailuun kun Allia ei enää ole. Lisäksi mukana häärivät tulevat kenneltytöt Iita ja Armi (jonka ristiäiset olivat seuraavana päivänä.
  
              Taimi
  
            Iitalta koira hukassa...
Pakollinen porukkakuva:

Ylhäällä: Niilo (A. Niilo), Donna (A. Odella), Inkki (A. Onerva), Lilo (A. Lilja), Bella (A. Pirkko), Nelly (A. Nelly), Vertti (A. Mertsi)
 Alhaalla: Aada (A. Adalmiina), Jossu (A. Josefina), Lempi (A. Ensi-Lempi), Impi (A. Impi), Hilda (Genitas Queen Of Whatehaven), Jasmi (A. Jasmina), Helmi (A. Helmi), Anika (Wallastowns Precious Girl), Kylli (A. Kylli), Kaarlo (A. Kaarlo), Taimi, Hertta
 Kiitokset jälleen kaikille osallistujille ja tapailemisiin ensi vuonna uuestaan!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti