:)

:)

tiistai 4. lokakuuta 2022

PENTUSIA! ❤️

Meillä meni koko päivä synnyttelyhommissa, Leilan vesi meni klo 11. Ensimmäinen merlenarttu syntyi klo 13.05. Olipahan muuten outo näky tuollanen hailakan värinen kaveri kun ei oo sellasta aiemmin putkahtanut tähän huusholliin 😀. Painoa tyttösellä oli 232g.

Toinen, myöskin merlenarttu, 230g syntyi klo 13.52. Sitten jännityksellä ooteltiin että vieläkö mitä tulee kun ultrassa näkyi se 2-3... Klo 14.45 syntyi trikki enkelipoika 225g.😕. Oi ja voi.. Kuitenkin vähän näytti että saattaisi katras vielä kasvaa, en vaihellut alusia jos kuitenkin... Ja kuinka ollakaan klo 15.40 syntyi vielä, mikäpä muukaan kun merlenarttu 289g! Kun kerran merle väriin sekaantui niin tuli sitten kunnolla sekaannuttua 😂

Leila hoiti homman hienosti, ei niin omatoimisesti kun viimeeksi, mutta parin pennun kohdalla autoin vähän kun tulivat takakintut edellä muuten tyttönen hoiteli synnyttelyt rauhassa ite.

Meijän tytöt halusi jo nimetä pentuset ja Ihmemiehen lisäksi meille syntyi Ilopilleri, Ihanainen ja Isoiita (Iita halusi kaiman 😊)

Tässä kuvat tuoreista Amorosalaisista

Ihanainen, Isoiita, Ilopilleri 
Ilopilleri 
Ihanainen 
Isoiita 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti