:)

:)

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Neljä viikkoa täynnä

Ja oikeesti käytiin Armin kanssa pentuset kattomassa heti sillon perjantaina, mutta kun ei pääse/ehdi/kerkee koneelle päivittämään niin nää nyt vaan tuntuu venyvän... Huokaus.

No mutta kyllä viikossa tapahtuu ihmeitä pentusille! Nyt töppöjalat kantaa jo ihan eri tavalla ja leikinmöyhyämistä on kummasti. :) Painot neliviikkosina Leila 860g ja poika 1261g. Aikamoinen mörssäri tuo poika! :D Napattiin pennut ensimmäisenä pihalle ja aika tosi hienosti ne alkoikin tutkailla maisemia erisuuntiin eivätkä nököttäneet vaan kylkikyljessä tärisemässä paikoillaan. Pariin minuuttiin ulkoilut toki eka kerralla jäi mutta siinä on hyvä alku.
 Ohjelmassa oli myös kauneuden hoitoa kun leikkasin kynnet ja harjattiin turkki, siinäkään ei tullut yhtään rimpuilua! Hienoja pentusia! :D Merli ei oo enää oikein hanakka syöttämään kun naskalit on puhjennut molemmille, mutta onneksi pennut syö hyvin kupista sapuskaa ja siinä kohtaa äippä haluaisi kyllä osallistua ruokailuihin! Hurjaa kyytiä aika menee ja pennut parin viikon päästä muuttaa sitten meijän hälinöihin ennen kun poika jatkaa matkaa Joensuuhun. Tässä pari videon pätkää sisarusrakkaudesta... Mutta on pojalla hyvät unenlahjat! :)

Ja sitten muutamia kuvia vielä perään
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti