:)

:)

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen loikkari!

Niinhän siinä kävi että aamulla kun olin aikuisia koiria laskemassa pihalle niin kovasti sinne yritti yksi natiainen mukaan.. :) Varvara oli loikannut pentulaatikosta pois ja pentuhuoneen ovella kovasti räpiköi muun lauman mukaan ulko-ovelle päin. Aamun ensimmäinen urakka olikin pentuhuoneen vuoraus sanomalehdillä ja laatikon etuseinän avaaminen.

Vella ja Varvara
 Tyttöset katteli laatikon reunalla vähän aikaa että mitähän tässä tekisi, Voittoa ei enää samassa kuvassa näkynyt... Poika otti huoneen haltuun samoin tein.

(Saimin nenä) Vella, Voitto, Varvara
Saimi on taas hiukan stressissä kun pennut ei enää olekaan siististi laatikon reunojen sisäpuolella vaan ennalta arvaamattomasti kipittävät ympäri huonetta. Ipa kävi pentuja jo kattomassa, ilmotti aika suorin sanoin että hänellä on oikeus, eikä Saimi siihen sitten vastaan sanonut. Muilla ei oo ollu asiaa vielä pentuhuoneen puolelle. Telle on portin läpi pentuja haistellut. Ollut kyllä vähän hulinaviikonloppu kun Lempi, Jasmi ja Anika on ollu hoidossa. Ihan ison kennelin tuntua kun on 7 aikuista ja 3 pentua huushollissa.. :) Pentuset on nyt maistellu sapuskaa pari kertaa päivässä, tytöille on vielä vähän vierasta hommaa mutta Voitto imeskelee sormet hyvin tarkkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti