:)

:)

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

7-viikkoa ja risat

Niinhän siinä kävi taas että viikkos-päivitys venähti.. Torstaina siis tuli 7-viikkoa pentusille täyteen ja vähiin alkaa käydä meijän yhteinen aika. Painot oli: Vella 1796g, Varvara 1895g ja Voitto 1421g.
 Kovasti ulkoilut maistuu ja reviiri laajenee.. Koko piha alkaa olla käytössä kun käydään leikkimässä ja tonkimassa millon missäkin. Kasvimaalla ja kakkapartiossa ei tule yksinäistä kun on karvakaverit mukana... :)
 Perjantaina kävi Suonion Sari kuvailemassa pentusista 7-viikkos kuvat, niitä laittelen tähän päivityksen loppuun. Tänään sunnuntaina kävi veljeni Kosmo-hoffi tutustumassa pentuihin. Rohkeasti pentuset kävi haistelemassa, mutta Kosmo jos yritti leikkiä virittää niin meni pupu pöksyyn. :)

Voitto tutustumassa Kosmoon
Tänä iltana on pennuilla tiedossa pientä järkytystä kun pitää pyykätä kakkalan väki. Sen verran on ollu kakkalassa vauhdikkat painileikit, ettei noita ilkeä huomenna viiä eläinlääkärin tarkastukseen pesemättä.. Huomenna maanantaina on sitten lekurin tarkki heti aamusta ja iltapäivästä lähteekin jo Vella ja Voitto uusiin koteihin. Varvara "Merli" on keskiviikkoon asti ja sitten hiljenee meidän tupa, ainakin osittain. :) Laittelen vielä terveystarkki tulokset, mutta muuten näittenkin pentusten kuvia ja kuulumisia päivitellään kotisivuille galleriaan ja pentujen omille sivuille. Tässä niitä kuvia:Vella
VarvaraVoitto
Vella, Varvara, Voitto

Varvara, Voitto, Vella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti